Sistemul Next Goal

Sistemul “Next Goal” este un sistem relativ nou pe piata pariurilor si se bazeaza in principal pe cunoscutul sistem Martingale. Ideea acestui sistem este aceea ca in anumite partide, mai ales unde inaltimea jucatorilor de fotbal este mica, se marcheaza foarte des cu piciorul.

In campionatele importante ale europei, precum si in ligile inferioare din Anglia, acest sistem nu prea are valoare deoarece golurile se marcheaza foarte des cu capul sau din lovitura libera.

Pentru optiunea de pariu: “Urmatorul gol din sut” avem cote care pornesc de la 1.70 si ajung pana la 2.00 in functie de partida. Daca facem o socoteala simpla, doar prin dublarea mizei avem un castig imediat.

Sugestia noastra este sa mariti miza in functie de importanta meciului si de atacantii celor 2 echipe. Daca sunteti foarte sigur ca o echipa va inscrie din sut va sfatuim sa mariti miza cat de mult posibil deoarece in timpul in care acest sistem a fost testat de noi a dat roade maxime.

Mult succes, si nu uitati sa va inscrieti la una dintre casele de pariuri recomandate de noi pentru a primi un bonus triplu!